За Нас

ЗА НАС

Езиков център "АЛФА" е основан през 1992 година. Разположен е в къща, в центъра на град Дупница, в самостоятелни, специално обзаведени за целта учебни помещения.

Удобна приемна и красиво уреден двор гарантират спокойствието при работа с деца. В центъра се изучава английски език за всички възрастови групи и всички нива. Предлагат се и курсове по немски език.

От 1995 до 2015 година ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР "АЛФА" беше упълномощен представител на изпитния център в София на CITY&GUILDS - Лондон и 586 курсисти защитиха международни безсрочни сертификати за владеене на английски език на нива от A1 до C1 по Европейската езикова рамка.

От 2016 година ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР "АЛФА" става ПОДГОТВИТЕЛЕН ЦЕНТЪР за изпитите на CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESSMENT, част от Университета Кеймбридж.
 

СЕРТИФИКАТИ

Всеки курс завършва с устен изпит и получаване на сертификат от Езиков център " АЛФА " за нивото и броя на изучените часове.

Желаещите международен сертификат и владеещи на определено ниво английски език могат да се включат в допълнителните курсове за подготовка за изпитите на CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESSMENT